tisdag, augusti 17, 2010

HOMEOPAT

En timmes promis på morgonkvisten, svalt & skönt. Ljungen blommar så lila & grann.
Dusch, kaffe sen iväg & spendera kosing, hittade ett plastbord till husvagnen på rea :) en ljuslykta & ljus. Nytt foder till Hille baserat på laxolja, måste prova känner att jag inte orkar koka mat till honom i husvagnen i 10 dagar. Det va rea nästan i alla affärer, hittade en fin VIT tröja på Intersport billigt, nya joggingskor på rea goretex bra svikt så nu är det bara att jogga igång :)
Så besöket hos homeopaten då, pratade om Hille i 45 minuter, hon frågade allt möjligt, hur han reagerar i olika situationer, miljöer hur han är hemma & hur han är mot andra hundar & en massa annat. Sen gör hon en sammanställning & utifrån den så skickar hon preparat. Vi ska börja med att ge honom naturmedicin mot biverkningar av kortisonet. Ska försöka vara kortisonfri när vi kommer hem från SM, så att det går att se om det nya har effekt eller inte.
I morgon bitti ska jag få lämna min bil på Fordverkstan, har ingen instrumentpannel, kan ju vara bra att ha en tankmätare när vi ska åka så långt, lite svår att åka på känn :(

2 kommentarer:

  1. Kör försiktigt, vi dyker upp på onsdag nästa vecka.
    Fotona från England är tagna med min mammas digitalkamera, en liten men bra rackare!

    SvaraRadera
  2. Hoppas homeopaten kan komma med något som funkar för er.

    SvaraRadera