tisdag, april 28, 2009

LYDNAD + IGÅR

Inte lika pigg som igår, började med långarundag på klubben. Körde ett minilet på promenaden
riktigt bra idag intensiv. Vi tränade tungapport + metallen han gör det så bra. Sen vart det framåts.. bra det oxå, nästa pass så ska avsaktapunkten bort, se om han fixar det ändå.
Sen kom vi då till krypet, började jättebra, sen vet jag inte, strul. Han fick krypa några steg till sen gav vi oss, vi får ta lite i taget. Hem å laga mat, vi han med en cykeltur oxå går riktigt bra nu.
Tycker Hille är väldans flåsig, men det är väl värmen, tog tempen pån`n, ingen temp där inte så det är bara å kämpa på.
MÅNDAG 27 APRIL
Klockan ringde 6:15 tidigt, lämnade gubbens bil på Autoelektriska 7:00 cyklade hem, gick riktigt bra, duktig jag är. Kaffe ute på nya bänken lysnandes på fågelsång. Sen klädde jag Hille i klövjeväska med uppletsaker i, gick upp i skogen där vart de upplet i kuperad uppförsbacke.
4 saker ute oj va duktig han va. Sen vart det minilet i en rotvälta. Hem å käka frukost, sen vart det fram med dammsugarn efter det va det lika bra att torka golvet medans jag ändå höll på.
En kaffepaus innan det va dax att laga mat. På em åkte vi til Emelie & Arn dom va i sommarstugan. Emelie klippte Hilles tassar som ska vara hårfria mellan trampdynorna.
Lovat Hille om han va snäll så skulle han få bada å han va snäll, så det vart bad för båda hundarn
Arn så så förvånad ut, när han inte kände botten, Hille njöt av simturen. På kvällen vart det en långpromis, sen va vi kanska trötta. En lång dag.

1 kommentar: