torsdag, maj 14, 2009

MOBIL + KVARNTORPSHÖGEN

Hittade inte min mobbe i morse, jaha då tappade jag den väl i skogen i går då, lånade sonens mob för att kunna lokalicera min i skogen, men inte då. Ringde kära maken, nä du har inte tappat den för jag hörde den hoa i morse sa han. Så det va bara å slå på hörseln då, jo jag hörde oxå ett hoande "finns ett medellande" från altan mycke riktigt där i en tröja låg den å vänta.
Hämtade sen upp Emelie & ArnHuligan för att åka till högen, på väg hör vi ett konstigt ljud från hundarna, Arn vad gör du. Jo han hade smakat på Hilles dyna av skin för att det ska vara mjukt å ligga på, snacka om Huligan, ja ja det är ingen fara ett litet hörn bara. Sen va det bara att ge sig i kast med trapporna då 427 st, det ser inte så jobbigt ut men fy va det va flåsigt nåväl vi kom upp. Vet inte va denna gubbe sysslar med, men det ska vara konst.
Hille vilar efter uppstigningen.

Mer konst samt en fin utsikt


Ser hur långt som helst.

ArnHuligan gillar utsikten.
Han gillar oxå uppmärksamhet, å det får han i massor för han är ju så söt.
Kaffe å gott fikabröd smakade gott efter en sån pers. Vart lättare på nervägen,
vi tog bilvägen då. På väg hem passade Huliganen på att smula en klädnypa, dynan va borttagen, va säga om denna Huligan. Vart faktiskt en stund på soffan när vi kom hem.
I kväll blir det en sväng till klubben, förbereda inför morgondagens
tävling. LK samling kl 18:00







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar