torsdag, november 19, 2009

ORMBITEN ???

Dagen började väldans bra, åkte till Blåberga la ut ett upptag. Stannade på promisen så Hille fick leta saker. Upptaget gick bra, stannade vid spåret sen rätt håll. Hem & duscha, när jag va klar såg jag att Hille kliade nosen mot mattan, kollade hans näsa, hela huvudet va svullet, läpparna tjocka, oj va han såg ut. Började ringa runt till vetirinären men som vanligt inget svar. Fick tag i vet i Hallsberg på akut telefon. Fick komma på en gång, väl där så tror han att Hille har blivit ormbiten??. Nu i November, ja det har hänt & det har inte varit speciellt kallt. Korticonspruta & Pencillin. Leverprover om ca:2 veckor. Just nu sitter vi med en kall handduk om nosen, det kliar av svullnaden. Nyss for han runt som en galning, visste inte var han skulle vara, så kliade det på stackarn. Han har en otrolig otur vår Hillekille, tycker att nu får det vara nog med elände.
Så nu blir det vila några dagar.

4 kommentarer:

  1. Nämen va trist! Hoppas det inte blir några komplikationer av detta nu! Kan nog finnas en och annan orm som fortfarande är vaken, men det kan ju inte vara särskilt vanligt. Bamse kram till Hille från oss!

    SvaraRadera
  2. Men... Hoppas han repar sig snart, lille Hille!
    //ak

    SvaraRadera
  3. Fasen vilken otur! Hoppas det ordnar sig för Hille. Slangar är äckliga djur!

    SvaraRadera
  4. Stackars Hille! Usch för dessa ormar! Själv tog jag bort tre fästingar på hundarna igår. Suck!ormar och fästingar i mitten av november?? Hoppas Hille bättrar på sig snabbt.

    SvaraRadera