måndag, november 09, 2009

VÄRDERING

Usch ja, i dag har vi haft en värderingman här. Det ska byggas en kraftstation 200m från oss, upp i skogen. Det finns en liknande i Odensi. Så vi hoppas att kraftnät ska lösa in vårat ställe. Det känns bara f-djävlig att vi inte kan bo kvar=bestämma själva om vi VILL flytta. Vi har varit till Odensvi & lyssnat & kollat. Det sprakar rätt bra på 200m håll. Nattsömn va är det för nått? Inget som vi har i detta hus för tillfället. Nu till nått roligare, Hille mår bra, förutom en tass som han gjort lite illa & som han va tvungen att slicka på direkt så den är ilsket röd.
I dag har vi varit till Tripphult på em, Ett upptag & ett upplet. Upptaget gick galant, Uppletet likaså, 3 saker i en korridor, sista saken låg bara 1,5m ut, den va svår, han fick jobba länge. Men det är bara bra att jobba på uthålligheten= inte ge upp.
Nu skulle jag behöva hitta tillbaks till träningsinspirationen, det lyser med sin frånvaro, det blir inte mkt lydnadsträning nu.

2 kommentarer:

  1. Nä ibland tappar man orken att träna. Kanske är det en lösning att köra nåt annat under tiden som känns roligare.Man behöver ju inte nöta hela tiden, fast jag har INTE tappat orken. Tänker dock börja köra lite agility för omväxlings skull.

    SvaraRadera
  2. Hej Lena! Nu har jag hittat hit ;) Fin sida du har! Läste att Hille var mycket bättre med sin allergi, skönt!!:) Han var ju inte så kry när vi träffades på Vickulas-lägret. Inge kul att behöva tvingas att flytta men det kanske blir bra ändå. Träningslusten kommer säkert tillbaka det går ju upp o ner! Ha de gött o lycka till med allt ni tar för er! Ja just det..Grattis till instruktörsutbildningen åxå du blir säkert en suverän instruktör! Hälsningar Gun o vovvarna

    SvaraRadera