tisdag, september 01, 2009

MERA BARNBARN & SM

Tänk jag som längtat så efter barnbarn, nu ska jag få ett i Februari & ett i Mars. Oj oj hur ska jag hinna, jo men det är klart att jag gör. Miriam & Daniel ska bli föräldrar i Mars. Lite lustigt är det, Malin är född i Februari-ska bli mamma i Feb, Milla är född i Mars-ska bli mamma i Mars. Det blir fullt upp för mormor.
I dag va vi till Kristin på återbesök, Hille fick sin spruta & vi diskuterade hans dåliga mage, hon tror det har blitt lite mkt för honom på en gång. Ny mat & runtresande med h-vagnen, mkt sitta i bilen vilket han inte är van med. I Falkenberg blåste det nästan storm så det va inte så lätt att sova, trodde att förtältet skulle blåsa allvärldens väg, men det stog kvar när vi vaknade på mornarna, som tur va. Lite bilder vart det från olika träningstillfällen. I Göteborg tränade vi upplet, halva rutan i dunge halva på gräsmatta. Här kommer Ettra in med en sak, tösen jobbade fint inga bekymmer med den rutan.

Spårträning i Falkenberg, Sören, Rickard, Jaunko & Fredrik diskuterar bokskogens svårighet-inga alls.


Millis, Fredrik, Towa & Hanna funderar, det va ju inga problem i spåret.

Lilla Sniff är inte nöjd med sin hage, den rymda han ifrån, men se det ville inte matte veta av. Lite beklämd är han Sniff.
Towa & Kenth förbereder för grillning, vart mkt bra.
Hille hade oxå en egen hage, han gillade sin, kul att sitta å spana på hundarna som gick förbi. I förtältet vart det för varmt en del dagar, då är det skönt att kunna va ute.







1 kommentar:

  1. Anonym9/02/2009

    Men tant då :-)
    Hur stavar du till mitt namn ??
    Det stavas faktiskt .....JOUKO hahaha
    Tack iaf till er kumlingar för trevligt sällskap på SM:et..
    Ha dä bra

    // jouko

    SvaraRadera